perjantai 14. lokakuuta 2011

Looking up at the brightness of the room I wonder what kind of feelings I'm experiencing now

No kattokaa ny uudistunutta Blogiani. Komia. (ärsy 100% tyttö) mutta siinäpä onki mun tän päivän pääaiheeni... Mutte ennen sitä kaikki muut höpinät:
Tänään syyyslomaaaa! Kyllä sitä onki odotettu :DD  en oo mitää sinänsä erikoisempia sunnitelmia tehny :D Viikon sisään pitäis mahduttaa:
  • Parit bileet
  • Mayu-Chan
  • Sanni
  • Ja ainaki paljon unta! 
Markuksen synttäreille lähtö onki jo huomenna jes jes : D Mökille keskelle mettää party party! Parasta tulee:D
Mitähän tänään tekis.. Ainaki Vampire Diaresin uusin jakso omg xD   btw oon muute huomannu että käytän ihan sairaasti "omg":tä ja "lol":ia xD tiedän että aika järkyttävää... mutta nooh ne on parhaita sanoja XD Tänään vois toisaalta myös pitkästä aikaa ehkä pelata SIMSSIÄ XD Maybe maybe tuli mieleen "maybe I know what you mean" Perus Melodyn lause : DD ah odotan niin keskiviikkoaki!! Loisto bilettä tulos... :D ah oonki ollu kauheella biletys tauolla... x''D

Hmm oliskohan mulla mitää mainostettavaa tälle kertaa.. eii ehkä : DD Ihan tylsää. Tänään vois ehkä kattoo netistä jotain japsi leffaa.. tai jotain muuta näkee sitte. XD

Mietin muute tossa, että toisaalta haluisin hirveesti kirjottaa tätä blogia enkuksi... Olis jotenki niin paljo kivempi ja kaikkee XD mut sit taas lukijat varmaan vähenee ja muutenki.. menköön ny suomi sitte blah.
Mutta on muute kauhee britti villitys meneillään taas..Puhuttiin eilen Ollien kans Brittinuorten slangista. TULI NIIN TAJUTON IKÄVÄ! Standard. Sen jälkeen piti kuunnella vähä Kooksia ja olla puoli itkus xD

Nyt soi vaan täpöillä K-popit taaas.. Aina sama juttu XD

Mutta niiiin nyt siihen aiheeseen mistä aluksi mainitsin!!! Eli:

Lesbot, Naisellisuus, Heteronormatiivisuus
 
Jos näkisit mun kävelevän kadulla vastaan mun normi tosi girly/lady vaatteissa olisin täysin hetero sun silmissä. Oon aina hetero kaikkien niiden silmissä jotka ei tunne mua kovin hyvin. Vain ne tietää joille mä tai joku muu on kertonu .. Jos rekkalesbo pari kävelee H&M:n miesten vaate osastolle kaikki tietää että nämä kuuluvat seksuaalivähemmistöön. Jos mulla olis tyttöystävä ja kävelisin sen kanssa H&M:n naisten osastolle, kaikki ajattelis että ollaan kavereita. (paitsi jos tää tyttö olis poikamainen tai jos roikuttais toisetemme kaulas kokoajan ja nuoltais) Miks kaikki olettaa aina, että oon umpi hetero vaikka just toisinpäin.. Tyttömäinen tyyli.. Onko se joku kirjottamaton laki, että Lesbot on poikamaisia. Välillä koen sellasta hirveetä tarvetta erottua tästä lisääntyjien massasta.. Mut sit taas en ala muuttaan mun tyyliä josta tykkään, sen takia että ihmiset näkis mun seksuaalisen suuntautumisen... Joskus tuntuu, että haluais laitta kaikki homo pinssit näkyvimmälle paikalle vaatteissa ku kävelee ihmisten ilmoilla. Unohdan aina ne kotiin. Miksi? Koska tosiasiassa en välitä. En välitä niin paljon siitä, että muut ihmiset tietää että satun tykkäämään tytöistä, sellaset ihmiset joille se ei pätkääkää kuulu.. ite tiedän mitä oon ja se riittää. Mutta silti joskus mua ärsyttää tää maailma...Heti tuomitaan heteroks jos ei kulje poikien löysis vaatteis ja oo lyhyitä hiuksia tai jotain..

Sit mua ärsyttää itessäni edelleen se jonki asteinen kaappihomous. Oon sillei itsevarma ja mulle koko homo juttu ei vaan oo enää mitää. En ees mieti koko asiaa, niin luonnollista se on. Usein ku tapaan ihmisen se on ekoja asioita mitä itestäni kerron, jos muistan koko asiaa koska niin luonnollista se on.. Mutta miks sitte, jotkut ihmiset on niitä joille ei uskalla millään kertoa.. Usein ne on just niitä ihanimpia ihmisiä. Jotka haluaa pitää lähellään kun on ne just siihen saanu, ja pelkää sitä reaktiota jos ne saaki tietää.. Ja aina ne saa. Aina toivon että ei koskaa, mutta silti mahdollisimman pian.

Main point oli se, että naisellisia lesboja on todellisuudessaki eikä vaan huonoissa porno leffoissa...


Hanski kiittää ja kumartaa niille kaikille jotka jaksoi lukea tilitystä! Later babes!


Even though there's no warmth
There's a place I want to battle on and reach
Goodbye, someday, once we become adults,
We'll be able to laugh about it together
The wind gathered on the horizon
The night a typhoon was born

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti