sunnuntai 30. lokakuuta 2011

The beauty of silence, is the noise of no words


Tääkin on yksi unelma: Hong Kong
No niin viikonloppu lopuillaan. Huomenna kouluun ja keskiviikkona alkaa koe viikko.. DD: Mateemaattisten aineiden suhteen ei kiinnosta muu ku läpi pääsy :DD Joo mut oli aika mitäänsanomaton viikonloppu :/ Harmi, olisin halunnu kunnon halloween bileet ;/ Mut eilen olin johannalla saatiin kyllä tarpeeksi jännitystä: Valmetti, jumis keskellä mettää, outo auto ja huhuhuhu.. : DDD ehkä ens vuonna bileet : D

ah kuuntelen täällä cantopoppia ;__; vähä on parasta : D Huoh tänään pitäis alottaa lukeen fysiikkaa.. Haluisin vaan kattoo tvtä..  : D Hirvee himo kattoa L-koodia pitkästä aikaa ja Smallvillä ja vaikka mitä! O.C:taki!! Mut korkeintaan koeviikon jälkeen :/ hoh olis ny jo ohi sellanen.

Rupesin tossa muute yks päivä kunnolla suunnitteleen tulevaisuutta... Että mihin yliopistoihin hakisin ja näin. Haluaisin edes lähelle Brightonia.. mut eihän se itte sijainti oo niin tärkee vaan se että missä on hyvä opiskella... Tajusin siinä samalla, että ne aineet mitä sinne tarviin... mun täytyy olla niis ihan älä hyvä ja tehdä töitä.. mutta enköhän mä siihen kykene... ku miettii mitä sillä työllä sit saavutan: Elämän. Vihdoinki.

Niin lupasin näitä leffa esittelyjä! : D tänään vuorossa Shutter Island (Suljettu Saari)..

Shutter Island

Vuonna 1954 kaksi Yhdysvaltain liittovaltion tutkijaa selvittää potilaan katoamista mielenvikaisille vangeille tarkoitetussa saarella eristyksissä olevassa vankilasairaalassa. He joutuvat vaikeuksiin, ja vankilakahakka sekä hurrikaani sulkevat heidät saarelle. Toinen sheriffeistä, Teddy, alkaa äkillisesti nähdä hallusinaatioita toisen maailmansodan keskitysleiristä sekä harhoja omasta vaimostaan. (sori suora wikipedia kopiointi, oon laiska)

Ihan sairas leffa ja aivan loistava XDD Ku oltiin Mayun kaa katottu tää niin pelättiin toisiamme.. Kertoo erittäin paljon tästä : D Mutta joo paras Trilleri pitkään aikaan.... :D Päähenkilön roolissa itse Leonardo DiCaprio << Takaa laatua. Ihan loistava! En tosin suosittele heikkohermosille :D Ite oon yleensä järkkymätön tällasesten elokuvien suhteen mut tän jälkeen olin ainaki 2 tuntia ihan sekoamis pistees : D Mutta joo mestari teos. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti