tiistai 4. lokakuuta 2011

I see that now you have changed and I’m the one that you blame.

No niin päivittelyjä pitkästä aikaa taas. Helsingin reissu Johannan kanssa on nyt takana päin. Oli kyllä mukavaa XD Voi voi.. Itiksen hm:n myyjä aw XD ja öö sata lollero juttua (hieronta kone ♥) keikka oli  kyl hyvä vaikkei ookkaa mitää mun ykkös bändejä :D  Ainaki Kyle halas Johannaa hahahaa XD kröhön ja mitä kaikkea muuta XDD  Joo mutta hyvä reissu!

Mitäs muuten. Koulu juttuihin pitäis panostaa.. Slighty lazy, yes I am. Panostan Japanin opiskeluun lol :D
Mun on pakko saada Tokyo Friends The movie.. ja äkkiä! Se sarja jäi niiiiin kesken..  Haluun tietää Löytääks Rei sen Ryuujin sieltä New Yorkista.. :DD


Tokyo Friends draama-sarjan nopea esittely:
  Tokyo Friends (東京フレンズ) On Japanilainen Draama sarja jossa nuori Rei niminen tyttö lähtee pienestä kylästä Tokion huumaan etsimään seikkailuja ja ennen kaikkea itseään. Rei löytää työpaikan pienestä ravintolasta ja saa ystävikseen muut ravintolan työskentelijät. Kaikilla on omat unelmansa paitsi Reillä. Pian Rei kuitenkin tutustuu Sabakan nimisen bändin kitaristiin Ryuujiin. Ryuuji ihastuu tytön ääneen ja pyytää tätä bändin uudeksi vokalistiksi. Näin Rei löytää unelmansa muusikkona. Huomaamattaan nuo kaksi kuitenkin rakastuvat, mutta välit menevät poikki kun kumpikin halulaa tehdä omaa musiikkiaan. Asiat eivät ole enää niin yksinkertaisia.




AA niiin jooo mulla on jumalaton Korea kuume. Pakko päästä sinne... Vielä kun näin kuvat Hallyu Dream Festivaleilta :(( omg my GD baby.  Mutta kuulin B2ST:iä puhelimen välityksellä ;___; Fiction. voi aa ♥Niin ja haluun jonku Über hyvän keikan suomeen ^w^Miyavi olis aika Perfect... Se olis tosin myös kuolema... Nooh mä kyllä himoitsenki nyt jollekki kuolema keikalle :'D

Jooo ja niin: People you thought you knew, you thought they were your friends, but they turned out to be something else were just thoughts and never friends at all.




If I can't see what's in front of me
It's a mystery, well then apparently
Things just ain't the same
And I'm ready for change

1 kommentti:

  1. HAASTE SULLE:
    http://diamondbeige.blogspot.com/2011/10/green-mile.html

    VastaaPoista