torstai 5. tammikuuta 2012

I've seen all kinds of people come and go in my time here



Hyvä päivä. Sekavaa perus settiä Johannan Ja Ilkan kans. Pulkkamäki. Lumiveistoket; Tissit, Ruigga, Hyppyri voitte arvata kuka teki minkäki xD Johannan hiukset on taas täydellisen mustat ja Ilkkaki sai vähä tummaa sävyä;)  Nyt se sopii jengiin; Silmälasit & Tummat hiukset. Neljän hengen Jengi jo. Ei muita tuukkaa XD Huomenna tietysti Bileet. Isot. wooohoo Fuck my life XD

Tänään olis kai luvassa vielä Smallvilleä ja Nancya jota oikeesti luen täysin mielelläni vaikka se onki äikän työtä varten. Smallvillessä seuraavas jaksos Ian Somerhalder XD Saa nauraa.Niin tosiaan mulla vihdoin on se 3. Kausi xD

Vaatteet täynnä jotain husväriä. Jes.

Oon ihan hulluna kuunnellu noita k-levyjä. Eniten GD&T.O.P:tä voi voi ja rakastan.. niinki paljo että..GD my baby forever and always I'm going all Butterfly high

Niin juu ja katottiin Eilen Norwegian wood.. Outo elokuva jota en toisaalta osaa suositella. Ite tietysti rakastuin taas; Japanin kieltä, ihanan sairas ja outo tarina, mielenterveys ongelmia, seksiä ja niin ihana nainen. elokuvalta nyt ei sisänsä paljo muuta vaadita. Niin joo sai tietysti välillä nauraakki.
Mutta joo tiedän että niin monet sanois tuosta leffasta että Mitä Vittua. Sanoin itekki muutaman kerran. Mutta rakastuin silti. Kerranki en kehota ketää kattomaan tätä sanon vaan että... Joo ei sovi kaikille.

Tää elokuva on taidetta. odotan innolla sitä että saan lukea kirjanki. Löytyy hyllystä onneksi.

""Where are you now?"
Where was I now?
Gripping the receiver I raised my head and turned to see what lay beyond the phone box. Where was I now? I had no idea. No idea at all. Where was this place? All that flashed into my eyes were the countless shapes of people walking by to nowhere. Again and again I called out for Midori from the dead centre of this place that was no place."


Midori. että vihasin sitä ämmää tossa leffas. Naokoa rakastin. Vaikkase oliki sekasi.. Ja tää näyttelijä Rinko Kikuchi, Joku uus täydellisyys nainen taas.  Mutta joo tuo oli pätkä sen KIRJAN viimeseltä sivulta.

Aika kuuma?

Loppuun taas. Ei niikää mitää asiaa. Onko mulla ikinä mitää asiaa? :D
Oon tajunnu sen että joistain ihmisistä vaan ei koskaa saa pysyviä ystäviä ja sitte on niitä joiden rinnalla haluaa pysyä ja joiden tietää pysyvän aina sun rinnalla.


Wanna stay by by by your side
You are my everything
You are my only link
To the angel's wings

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti